Bæltedrevne lifte er en utrolig fleksibel og manøvredygtig lifttype, som anvendes bredt – både indvendigt og udvendigt på selv meget sarte underlag og på f.eks. byggepladser og skrånende terræn, græsplæner osv.

Bæltedrevne lifte udmærker sig bl.a. ved deres meget lave belastning af underlaget. Mobiliteten er helt i top og maskinerne er meget kompakte i forhold til ydeevnen.

Diesel-mobillifte anvendes både på plant underlag og på f.eks. byggepladser og skrånende terræn. Liftene er firhjulstrukket og meget træk stærke.

Lifttypen er en effektiv lifttype, som klarer mange krævende udfordringer.

I denne kategori råder vi over lifte fra 16 m og helt op til 43 m arbejdshøjde med helt op til over 24 m vandret udlæg.

Diesel-saxlifte anvendes på plant underlag og på for eksempel byggepladser med skrånende og ujævnt tærren.

Dieseldrevne saxlifte er meget robuste, træk stærke og har rummelig kurv med plads til både operatører, materialer og værktøj.

El-mobillifte gruppen indeholder meget forskellige lifttyper. Nogle skal anvendes på relativt plant underlag, mens andre er velegnede på f.eks. byggepladser og skrånende tærren.

Lifttypen er en effektiv lifttype, som klarer mange krævende udfordringer og har i modsætning til saxlifte mulighed for at komme et godt stykke ind over forhindringer.

El-saxlifte anvendes på plant underlag, primært indvendigt. Lifttypen er en effektiv og simpel lifttype, som alle hurtigt bliver dus med.

Saxlifte er de mest rummelige af lifttyperne – med god plads til værktøj og god lastevne. Der findes strømudtag til håndværktøj i næsten alle modellerne.

Maskinerne er grundlæggende kompakte og smallere end dieseldrevne saxlifte. Vi tilbyder i denne klasse fra 7,8m og helt op til 21m. Bredden er nede på mellem 78 cm og 1,22m.

Terræn trucks og teleskoplæssere er meget populære i byggebranchen og indenfor mange andre områder. Maskinerne er meget effektive og højtydende, og er utrolig alsidige i form af det udstyr der kan monteres på den, f.eks. gafler, bor, skovle og meget andet.

Få et tilbud

Indtast dit telefonnummer og din e-mail adresse, så kontakter vi dig for et uforpligtende tilbud.

Vores sponsorer

Hos PRO-SERVICES mener vi, at det er vigtigt både at støtte kulturliv samt velgørende formål.
På nuværende tidspunkt støtter vi følgende: