Vi hyrede PRO-SERVICE til nedrivning af en række gamle kontorlokaler, der skulle klargøres til renovering. PRO-SERVICE var igennem hele processen professionelle og meget fleksible i forhold til at få opgaven løst – upåagtet, at der opstod mange udfordringer i løbet af processen. Det var grundlæggende meget positivt, at arbejde sammen med et team, der altid havde gode løsningsforslag og forståelse for vores behov. I tillæg løste de arbejdet til tiden og med høj kvalitet.

Brdr. Krüger / Lasse Holm Clausen / CEO / Adm. Direktør

Vi har brugt PRO-SERVICES på vores projekt, til vedligehold af flere af vores byggepladser, herunder oprydnings-, arbejdsmiljø- og sikkerhedsmæssige opgaver. Vi har været meget tilfredse med samarbejdet. PRO-SERVICES professionelle tilgang til og udførsel af opgaverne gør, at vi til hver en tid vil anbefale PRO-SERVICES til større eller mindre opgaver på byggepladsen.

Züblin A/S. Site engineer, Lennart Lynge Larsen

Vi hyrede PRO-SERVICES til at hjælpe os med at tømme og sortere et lager. De udførte opgaven til punkt og prikke og mere til, de ydet et fantastisk stykke arbejde, som vi selv ville have haft svært ved at få gennemført. De aftaler vi havde indgået blev overholdt, og de arbejdet fra start til slut i et højt og effektivt tempo. Vi takker for godt samarbejde.

Brdr. Krüger. Salg og marketings chef, Julie Krüger

Det var en stor hjælp at PRO-SERVICES kunne træde til, da vi skulle forlade den bygning vi havde boet i, i rigtig mange år. PRO-SERVICES bevarede overblikket og i løbet af få dage tømme alt. Vi skulle ikke tage stilling til hvad der kunne genbruges eller hvordan det skulle sorteres. Var der det mindste stod Kenneth klar med vejledning og folk der kunne håndtere alt fra rengøring til malerarbejde. Tak for en super service.

Comparex Danmark A/S. Office manager, Anne Bagger

Præcis kl. 8 stillede PRO-SERVICES i lejligheden og begyndte arbejdet. En time senere blev der læsset af i huset og kl. 11 var alt på plads i lejligheden. Det var en utrolig positiv oplevelse at se flytningen, hvor der var et godt nok tempo på. Der var seks mand om opgaven og alt klappede. Det var bare perfekt. Jeg vil lige nævne at folkene var meget høflige og venlige. Prisen den var bare go.

Familien Schjøttz

Få et tilbud

Indtast dit telefonnummer og din e-mail adresse, så kontakter vi dig for et uforpligtende tilbud.

Vores sponsorer

Hos PRO-SERVICES mener vi, at det er vigtigt både at støtte kulturliv samt velgørende formål.
På nuværende tidspunkt støtter vi følgende: